Ontdek de Chipps Collectie

CHIPPS is een natuurlijke houten vloer gecombineerd met het gemak en de veelzijdigheid van OSB met een vleugje creativiteit en design.  Een gebruiksvriendelijke, praktische oplossing voor vloeren, wanden of plafonds! 


Welkom in de wereld van Chipps...

... waar we OSB lostrekken van zijn gebruikelijke en alledaagse context en het materiaal in een nieuw licht plaatsen.  

Chipps is een (ver)nieuw(en)d product, een vloer, wand of plafond van het welbekende OSB paneel, maar dan voorzien van een knap design! 

De OSB panelen worden geprint of behandeld met reactiebeitsen.  Daarna gaan de panelen door een vernislijn van een 100-tal meter waarbij ze behandeld worden met 7 lagen slijt-, krasvaste en UV-bestendige vernis.  De panelen zijn goedgekeurd voor zwaar commercieel gebruik

OSB is een dankbaar materiaal dat we, vreemd genoeg, nog te vaak wegstoppen, terwijl het best wel een leuke uitstraling heeft. 

OSB is ook nog eens een milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord materiaal.  Er komt zo goed als geen afval vrij bij de productie ervan en het hout wordt lokaal gewonnen uit duurzaam, FSC gecertificeerd, snelgroeiend hout.  

Door het gebruik van Chipps in uw interieur is plakken, verven, behangen of tegelen niet meer nodig, en is er dus ook geen droogtijd.  Alle andere werken kunnen dus gewoon verdergaan terwijl de vloer of wand geplaatst wordt.   

Arbeidsbesparend, energiebesparend, kostenbesparend maar ook duurzaam en comfortabel.  

Wij bieden een gevarieerd aanbod van 50+ designs, of laat uw eigen creativiteit de vrije loop! 

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.  

 • Grill, baby, Grill

  Perché andare controcorrente? Queste tavole rivelano esattamente di cosa sonno fatte: scaglie di legno incollate.
  I caratteristici sapori affumicati di WoodChipps. Bellissimi colori che danno un tocco speciale ai vostri interni.

 • I do Believe in Fairies

  For your summer event or pop-up bar? To evoke that warm sense of childhood! Make sure your space engages instantly!

 • Girls just wanna have sun

  Spagna, Italia, Marocco, .. Questi Chipps hanno una sottile atmosfera mediterranea. Un occhiolino alla cultura unica, ai centri antichi, agli edifici riccamente decorati e alla divina cucina mediterranea. Una collezione che combina toni neutri con accenti luminosi.

 • Sweep it under the rug

  I motivi nitidi e audaci di un tappeto intrecciato. Una collezione che fa sentire morbida una superficie dura.

 • Stay classy San Diego

  These boards are kind of a big deal. Classy! A timeless collection with impressive colors and a unique vein pattern.

 • Don't lick the floor

  I nostri 'piatti piú gustosi', garantiti per aggiungere il tocco perfetto a qualsiasi ambiente. Una collezione in cui il colore si fonde con la matericità dell'OSB creando un effetto tridimensionale unico.

 • The Kings, the Queens and the In-Betweens

  Una collezione colorata e divertente per lo studente, il pigro, il coraggioso o semplicemente il matto!

 • Add Value to your Floor

 • echt hout:
  15 of 18 mm


  lees meer

  echt hout: 15 Of 18 MM dik

  Onze panelen zijn gemaakt van echte loofhoutsnippers.  Gecombineerd met een sterke en duurzame hars die niet giftig is. De CHIPPS-platen zijn 2440 x 590 x 15 of 18 mm dik. Een milieuvriendelijk, natuurlijk product maar met minder uitzetting en inkrimping dan bij massief hout. Chipps is 100% recycleerbaar, we recycleren het afval van de boom naar een afgewerkte muur of vloer! 

 • 7 lagen slijtvaste coating


  lees meer

  7 lagen slijtvaste COATING

  OSB platen kunnen een beetje, wel ja, industrieel aanvoelen. We zijn hier om uw project zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen. 7 lagen gesmeerd, in dit geval. We brengen 7 lagen coating aan die slijtvast, UV-en krasbestendig is. Zo maken we onze houten platen geschikt voor gebruik in elke omgeving, van thuis tot op kantoor of in winkels en cafés, of in de mancave tot in tuinkantoren! 

 • Prachtige designs


  lees meer

  prachtige DESIGNS

  De verrukkelijke ontwerpen zorgen ervoor dat onze platen opvallen. Onze klanten kunnen hun specifieke smaak vinden in het uitgebreide menu dat wij aanbieden. Het zal gegarandeerd elke ruimte laten knallen. Of ze nu van hun vloer, wand of plafond een meesterwerk willen maken, wij hebben de juiste pasvorm. Het zal hun buren jaloers maken. Ze zullen geen moeite hebben om hun schoonvader te overtuigen van de geweldige keuze die ze hebben gemaakt. Het is tenslotte echt hout.

 • 5 jaar garantie


  lees meer

  5 anni di garanzia

  You will look good selling Chipps. And the design will never go stale. How do we know? It’s a gut feeling. But we can guarantee the quality, we offer a 5 year warranty. We also guarantee the joy customers will feel every time they see their beautiful floor/wall/ceiling. And that feeling will last much, much longer.

welkom in de creatieve wereld van Chipps

Waarom kiezen voor Chipps?

 • Duurzame, ecologische en slijtvaste vloer, wand of plafond .

 • gemakkelijk te installeren dankzij het tong en groef systeem

 • vol houten panelen  met 7 lagen bescherming 

 • knappe en opvallende designs 

Brochure

Ontdek de volledige specificaties van onze houten panelen in de brochure.  Bekijk het hier!

download de brochure

Video

Wat onderscheidt chipps van andere vloeren of wandpanelen? Check onze   unieke en smaakvolle panelen! 

bekijk ons filmpje

Boek een afspraak met onze Chipps adviseur

Wilt u meer weten en de collectie in het echt ontdekken?  Boek een afspraak met onze CHIPPS adviseur!

samenwerking

Uw project is evenzeer het onze.  Vakmanschap, een vlotte communicatie, een professionele aanpak en een constructieve aanpak liggen hierbij aan de basis.  We geloven dat het bundelen van ervaringen en know-how gecombineerd met een open communicatie zorgt voor een duurzame samenwerking.

 • vakmanschap

  Jaren ervaring in de houtindustrie


  lees meer

  vakmanschap

  Frank Lloyd Wright zei ooit: "Hout is voor de mens universeel mooi. Het is het meest intieme van alle materialen." Frank heeft gelijk. We zitten al generaties lang in de houtindustrie. Jarenlange ervaring in het maken van de beste producten. Nu gebruiken we die ervaring om CHIPPS te maken: een houtproduct dat sterk, duurzaam en veelzijdiger is dan ooit.

 • ecologisch en mileuvriendelijk

  Geen giftige of toxische stoffen doorheen het hele productieproces.  


  lees meer

  ecologisch en mileuvriendelijk

  Alle CHIPPS platen worden in België geproduceerd. Onze productietechniek is zeer energie-efficiënt en er worden geen gevaarlijke of giftige stoffen gebruikt. Hergebruik van houtsnippers minimaliseert het afval en maximaliseert de duurzaamheid. Onze platen worden gemaakt van snelgroeiende bomen waardoor de vraag naar oud groeihout afneemt. CHIPPS is een milieuvriendelijk product. Geef uzelf een schouderklopje omdat u van deze wereld een betere plek maakt. 

 • Constructieve samenwerking

  aandacht voor opvolging en naverkoop


  lees meer

  Constructieve samenwerking

  Na jaren in de houthandel weten we dat een goede samenwerking essentieel is voor een succesvol project. Onze adviseurs helpen u met alle middelen die u nodig heeft. We hebben de platen en de knowhow.  Onze CHIPPS-adviseurs staan klaar om jullie te begeleiden naar de beste en mooiste oplossing voor het project. Vraag maar raak, wij zullen u ‘vloeren’ met onze customer service.  

 • GEDREVEN DOOR INNOVATIE

  Innovatieve designs voor alle vloeren, wanden of plafonds


  lees meer

  GEDREVEN DOOR INNOVATIE

  We hebben OSB platen niet enkel voorzien van een innovatief ontwerp, maar zo hebben we ook telkens het fabricage- en afwerkingsproces stap per stap verbeterd. Elke plaat is dan ook het resultaat van een zorgvuldig doorlopen testproces.